LIBRA Проследяване На Контейнер,Track LIBRA Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Libra по-долу, трябва да има формат LBIU1234567, да получите състоянието на контейнера Libra в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Везни

проследяване на везниLibra е бразилска корабна компания, силна, надеждна, специализирана в Южноатлантическо море, ангажирана с развитието на своя регион и която се стреми да предложи най-добрите решения за морски транспорт на своите клиенти. Така тя се превръща в истински партньор, който се стреми да изгради дългосрочни отношения със своите клиенти и да проследи тяхното развитие и бъдещ растеж.

Помощ за проследяване на Везни

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Libra .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Libra, по-добре се свържете с Libra .

Формат на номера за проследяване на контейнер Libra

Когато изпращате с Libra, ще получите номер за проследяване на контейнер Libra с формат LBIU1234567. Везни има два префикса: LBIU и MOMU . Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер Libra от снимката по-долу.
проследяване на контейнер libra

Помощен център за проследяване на контейнери на Libra

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Libra, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия Libra Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки