Kuehne Nagel Праћење Контејнера,Track Kuehne Nagel Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Куехне + Нагел контејнера испод, требало би да има формат ХДСУ1234567, добијте статус Куехне + Нагел контејнера у реалном времену.

О Куехне + Нагел

куехне нагел праћењеОд 1890. године, када су у Бремену, у Немачкој, основали посао Аугуст Куехне и Фриедрицх Нагел, Куехне + Нагел је израстао у једног од водећих светских логистичких провајдера. Данас, Куехне + Нагел Гроуп има више од 1000 канцеларија у преко 100 земаља, са преко 63,000 запослених. Наше кључне пословне активности и тржишна позиција су изграђене на заиста врхунским могућностима компаније.

Помоћ за праћење Куехне + Нагел

Формат броја за праћење контејнера Куехне + Нагел

Када шаљете Куехне + Нагел, добићете Куехне + Нагел број за праћење контејнера у формату ХДСУ1234567, ХДСУ је Куехне + Нагелов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење Куехне + Нагелцонтаинер са слике испод.
куехне нагел праћење контејнера

Центар за помоћ за праћење контејнера Куехне Нагел

Ако имате проблема са нашим Куехне Нагел системом за праћење, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег Куехне Нагел контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки

Leave a Comment

Your email address will not be published.