KMTC Containerverzending Volgen,Track KMTC Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw KMTC-containervolgnummer in , moet het formaat KMTU1234567 hebben, ontvang de realtime KMTC-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over KMTC

kmtc-trackingSinds de oprichting in 1954 is KMTC het toonaangevende Koreaanse transportbedrijf over zee. Met meer dan een halve eeuw volledige logistieke kennis van lijndiensten, levert KMTC continu diensten van topkwaliteit en bouwt het gestaag zijn scheepsvloten uit om zijn servicegrenzen te vergroten om volledig aan de behoeften van de klant te voldoen.

KMTC heeft kantoren in Busan, Incheon, Ulsan in Korea, meer dan 30 havens in Japan, van het noordelijkste Hokkaido tot het meest zuidelijke Kyushu, van het noordelijkste Dalian tot het zuidelijkste Hong Kong, KMTC heeft logistieke netwerken van meer dan 16 havens in China. Er zijn meer dan 22 wereldwijde netwerken in Zuidoost-Azië, waaronder Singapore, Indonesië, Maleisië en Thailand. Er zijn meer dan 9 wereldwijde havennetwerken opgezet in Noordwest-Azië en het Midden-Oosten. Om onze efficiënte containeroverslag- en scheepsactiviteiten uit te voeren, hebben we in 1999 Ulsan Container Terminal in de haven van Ulsan overgenomen. In het jaar 2012 is de 840.000㎡ Busan New Port 2-3-terminal al geopend om de efficiënte vrachtactiviteiten van KMTC verder te verbeteren .

KMTC-trackinghulp

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de KMTC-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van KMTC krijgt, kunt u beter contact opnemen met KMTC .

Indeling KMTC-containertrackingnummer

Wanneer u met KMTC verzendt, krijgt u een KMTC-containertrackingnummer met het formaat KMTU1234567, KMTU is het voorvoegsel van KMTC. Ken meer informatie over het volgnummer van KMTC-containers uit de onderstaande afbeelding.
kmtc-containertracking

Helpcentrum van KMTC Container Tracking

Indien u een probleem heeft met ons KMTC Container Tracking systeem, dient u hier uw probleem in, wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw KMTC Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen