KMTC Penjejakan Penghantaran Kontena,Track KMTC Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena KMTC anda di bawah, harus mempunyai format KMTU1234567, dapatkan status kontena KMTC masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai KMTC

pengesanan kmtcSejak ia ditubuhkan pada tahun 1954, KMTC ialah syarikat pengangkutan marin terkemuka Korea. Dengan lebih daripada setengah abad pengetahuan logistik perkhidmatan kapal penuh, KMTC terus menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi dan terus membina armada kapalnya untuk membesarkan sempadan perkhidmatannya untuk memenuhi keperluan pelanggan sepenuhnya.

KMTC mempunyai pejabat di Busan, Incheon, Ulsan di Korea, lebih daripada 30 pelabuhan di Jepun dari kebanyakan utara Hokkaido ke paling selatan Kyushu, dari paling utara Dalian ke paling selatan Hong Kong, KMTC mempunyai rangkaian logistik lebih daripada 16 pelabuhan di China. Terdapat lebih daripada 22 rangkaian global di Asia Tenggara termasuk Singapura, Indonesia, Malaysia, Thailand. Lebih daripada 9 pelabuhan rangkaian global disediakan di Asia Barat Laut dan Timur Tengah. Juga untuk menjalankan pengendalian kontena yang cekap dan operasi kapal, kami telah memperoleh Terminal Kontena Ulsan di pelabuhan Ulsan pada tahun 1999. Pada tahun 2012, 840,000㎡ Terminal Baru Pelabuhan Baru Busan 2-3 telah dibuka untuk meningkatkan lagi operasi kargo yang cekap KMTC .

Bantuan Penjejakan KMTC

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web KMTC .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi KMTC, lebih baik anda menghubungi KMTC .

Format Nombor Penjejakan Bekas KMTC

Apabila anda menghantar dengan KMTC, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena KMTC dengan format KMTU1234567, KMTU ialah awalan KMTC. Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena KMTC dari gambar di bawah.
pengesanan kontena kmtc

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena KMTC

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena KMTC kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena KMTC anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena