Horizon Lines -Beholdersporing,Track Horizon Lines Container (24 Hrs)

Skriv inn ditt Horizon Lines-beholdersporingsnummer nedenfor, skal ha formatet HRZU1234567, få Horizon Lines-beholderstatusen i sanntid.

Om Horizon Lines

horisontlinjesporingHorizon Lines leder an i å levere de mest pålitelige, effektive og ansvarlige havfrakttjenester til alle tre Jones Act-regionene i USA. Vi er det eneste innenlandske rederiet som utelukkende er dedikert til å støtte folk og virksomheter over Alaska, Hawaii, Puerto Rico og fastlandet med 13 fullt Jones Act-kvalifiserte fartøy og et team av erfarne, dedikerte fagfolk.

Offisiell nettside: www.horizonlines.com

Horizon Lines Tracking Hjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, kan du spore containeren din direkte på Horizon Lines-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra Horizon Lines offisielle nettsted, bør du kontakte Horizon Lines .

Horizon Lines Container Tracking Number Format

Når du sender med Horizon Lines, vil du få et Horizon Lines containersporingsnummer med formatet HRZU1234567, HRZU er Horizon Lines sitt prefiks. Horizon Lines har to prefikser, de er HRZU og CXCU . Finn ut mer informasjon om Horizon Lines containersporingsnummer fra bildet nedenfor.
horisontlinjer containersporing

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser

Leave a Comment

Your email address will not be published.