Horizon Lines Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track Horizon Lines Container (24 Hrs)

Adja meg alább a Horizon Lines konténer követési számát , amelynek formátuma HRZU1234567, így kapja meg a valós idejű Horizon Lines tároló állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A Horizon Linesről

horizontvonalak követéseA Horizon Lines élen jár a legmegbízhatóbb, leghatékonyabb és legfelelősebb óceáni rakományszolgáltatás nyújtásában az Egyesült Államok mindhárom Jones Act régiójában. Mi vagyunk az egyetlen belföldi hajózási társaság, amely teljes egészében arra törekszik, hogy 13, teljesen Jones Act minősítéssel rendelkező hajóval és tapasztalt, elkötelezett szakemberekből álló csapattal támogassa az embereket és a vállalkozásokat Alaszkában, Hawaii-on, Puerto Ricóban és a szárazföldön.

Hivatalos weboldal: www.horizonlines.com

Horizon Lines követési súgó

Horizon Lines konténer követési szám formátuma

Ha Horizon Lines-szel szállít, egy Horizon Lines konténerkövetési számot kap, amelynek formátuma HRZU1234567, a HRZU a Horizon Lines előtagja. A Horizon Lines-nek két előtagja van, ezek a HRZU és a CXCU . Tudjon meg többet a Horizon Lines konténerkövetési számokról az alábbi képen.
horizont vonalak konténer követése

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat