HAPAG LLOYD Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track HAPAG LLOYD Container (24 Hrs)

Adja meg alább a Hapag-Lloyd konténer követési számát , amelynek formátuma HLXU1234567, így a valós idejű Hapag-Lloyd konténer állapotot kapja meg.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Hapag-Lloydról

table-lloyd követésTöbb mint 150 modern hajó, ötmillió TEU (Twenty Foot Equivalent Unit) szállítása egy év alatt, körülbelül 7000 motivált személyzet több mint 300 helyen 114 országban, hálózatba kötött informatikai rendszeren keresztül, amely iparágvezető: a Hapag -Lloyd vezető globális vonalhajózási vállalat és hatékony partner az Ön számára.

A Hapag-Lloyd közel 100 vonalhajózási szolgáltatást kínál minden kontinens között, mintegy 730 000 TEU összkapacitású flottát, valamint kb. 1,1 millió TEU, beleértve a világ egyik legnagyobb és legmodernebb hűtőkonténer flottáját.

A Hapag-Lloyd több mint 165 éve iparági mércét állított fel a megbízhatóság, a szolgáltatás, a termelékenység és a környezetvédelem terén. A Hapag-Lloyd további fontos témái a megfelelés és a fenntarthatóság.

Hivatalos weboldal: www.hapag-lloyd.com

Hapag-Lloyd nyomkövetési súgó

Lépjen kapcsolatba a Hapag-Lloyddal a közösségi médiában

A Hapag-Lloyd az alábbi elérhetőségeken érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Hapag-Lloyd News

Hapag-Lloyd konténerkövetési számformátum

Ha a Hapag-Lloyd-dal szállít, egy Hapag-Lloyd konténerkövetési számot kap, amelynek formátuma HLXU1234567, a HLXU a Hapag-Lloyd előtagja.

A Hapag-Lloyd a következő előtagokkal rendelkezik: HLCU, HLXU, CPSU, CSQU, AZLU, CMUU, LYKU, LYTU, TMMU, FANU, ITAU, CASU, IVLU, SIUU, CACU, PCRU, TLEU és HLBU.

Tudjon meg többet a Hapag-Lloyd konténerkövetési számról az alábbi képen.
hapag-lloyd konténerkövetés

A Hapag-Lloyd konténerkövetési súgóközpont

Ha problémája van a Hapag-Lloyd Container Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse csomagját a Hapag-Lloyd Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat