HANJIN Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track HANJIN Container (24 Hrs)

Adja meg alább a Hanjin-tároló követési számát , amelynek formátuma HJSU1234567, így kapja meg a valós idejű Hanjin-tároló állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A Hanjin Szállításról

hanjin követésA Hanjin Shipping Korea legnagyobb és a világ tíz legnagyobb konténerszállítója közé tartozik, amely mintegy 60 vonalhajózási és tramper-szolgáltatást üzemeltet szerte a világon, és évente több mint 100 millió tonna rakományt szállít. Flottája mintegy 200 konténerhajóból, ömlesztettáru- és LNG-szállítóból áll.

A Hanjin Shipping , a Hanjin Shipping Holdings üzemeltető vállalata saját leányvállalatokkal rendelkezik, amelyek az óceáni szállítással, a terminálüzemeltetéssel, a hajókezeléssel, a hajójavítással és a 3PL-vel foglalkoznak, és világszerte különféle ügyfeleket szolgálnak ki.

A 60 különböző országban 6000 alkalmazottal és 230 fiókirodával rendelkező Hanjin Shipping kiépíti globális logisztikai hálózatát, amelyet a vállalat 13 dedikált terminálja a világ legnagyobb csomóponti kikötőiben és 6 belföldi logisztikai bázis is támogat.

Hanjin nyomkövetési súgó

  • Ha problémái vannak konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a Hanjin Shipping webhelyen .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a Hanjin hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép velük .

Bél Hírek

Lépjen kapcsolatba Hanjinnel a közösségi médiában

Hanjin az alábbi elérhetőségeken érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Hanjin konténerkövetési szám formátuma

Ha a Hanjin Shipping szolgáltatással szállít, kap egy Hanjin konténerkövetési számot HJSU1234567 formátumban, a HJSU a Hanjin Shipping előtagja.

A Hanjin Shipping három előtaggal rendelkezik. Ezek a HJCU, SPKU, SENU és HJSU .

Tudjon meg többet a Hanjin Shipping konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen.
hanjin konténerkövetés

Hanjin konténerkövetés súgója

Ha problémája van a Hanjin konténerkövető rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a Hanjin Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat