HANJIN Seguiment De Contenidors,Track HANJIN Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Hanjin a continuació, hauria de tenir el format HJSU1234567, obteniu l’estat del contenidor Hanjin en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre l’enviament de Hanjin

seguiment hanjinHanjin Shipping és el més gran de Corea i un dels deu millors transportistes de contenidors del món que opera uns 60 serveis de línia i tramper a tot el món que transporten més de 100 milions de tones de càrrega anualment. La seva flota està formada per uns 200 portacontenidors, granelers i metaners.

Hanjin Shipping , una empresa operativa de Hanjin Shipping Holdings té les seves pròpies filials dedicades al transport marítim, operació de terminals, gestió de vaixells, reparació de vaixells i 3PL que serveixen a diversos clients d’arreu del món.

Amb 6.000 empleats a 60 països diferents i 230 sucursals, Hanjin Shipping està construint la seva xarxa logística global, que també compta amb el suport de les 13 terminals dedicades de la companyia als principals ports centrals del món i 6 bases logístiques interiors.

Ajuda de seguiment de Hanjin

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Hanjin Shipping .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Hanjin, és millor que us poseu en contacte amb ells .

Notícies intestinals

Contacta amb Hanjin a les xarxes socials

Es pot contactar amb Hanjin a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format de número de seguiment de contenidors Hanjin

Quan envieu amb Hanjin Shipping, obtindreu un número de seguiment del contenidor Hanjin amb el format HJSU1234567, HJSU és el prefix de Hanjin Shipping.

Hanjin Shipping té tres prefixos. Són HJCU, SPKU, SENU i HJSU .

Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor de Hanjin Shipping a la imatge següent.
seguiment de contenidors hanjin

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors Hanjin

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors Hanjin, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Hanjin Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors