HAMBURG SUD Gjurmimi I Kontejnerëve,Track HAMBURG SUD Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Hamburg Süd më poshtë, duhet të ketë formatin HASU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Hamburg Süd në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Hamburg Sud

gjurmimi i hamburgutGrupi Hamburg Süd kombinon një sërë shërbimesh me një burim për të krijuar zinxhirin e përsosur logjistik. Në transportin me kontejnerë ajo përfaqësohet nga dy marka: Hamburg Süd si një transportues gjerman dhe Aliança si një kompani braziliane e transportit që operon anije nën flamurin brazilian. Për më tepër, ajo është një prani në oqeanet e botës në transportin me shumicë dhe transportin e produkteve me cisterna nën emrat Rudolf A. Oetker (RAO) dhe Aliança Bulk (Aliabulk).

Uebfaqja zyrtare: www.hamburg-sued.com

Ndihmë për ndjekjen e Hamburg Süd

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Hamburg Süd .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e Hamburg Süd, më mirë t’i kontaktoni ata .

Kontaktoni Hamburg Süd në mediat sociale

Hamburg Süd mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Hamburg Süd

Kur dërgoni me Hamburg Süd, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit Hamburg Süd me formatin HASU1234567, HASU është prefiksi i Hamburg Süd. Hamburg Süd ka prefiksin e mëposhtëm: SUDU , KHLU , KHJU , KRJU , CADU , GRIU dhe HASU .

Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerëve Hamburg Süd nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve hamburg süd

Ndjekja e kontejnerëve të qendrës së ndihmës së Hamburg Süd

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve të Hamburg Süd, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë transportuesin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Hamburg Süd në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë