HAMBURG SUD Sledenje Vsebniku,Track HAMBURG SUD Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje kontejnerja Hamburg Süd , format mora biti HASU1234567, pridobite status kontejnerja Hamburg Süd v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Hamburg Süd

hamburg süd sledenjeSkupina Hamburg Süd združuje paleto storitev iz enega vira za ustvarjanje popolne logistične verige. V kontejnerskem prometu jo zastopata dve blagovni znamki: Hamburg Süd kot nemški prevoznik in Aliança kot brazilski ladjar, ki upravlja plovila pod brazilsko zastavo. Poleg tega gre za prisotnost v svetovnih oceanih v razsutem stanju in produkt tankerskih ladjah pod imeni Rudolf A. Oetker (RAO) in Aliança Bulk (Aliabulk).

Uradna spletna stran: www.hamburg-sued.com

Pomoč pri sledenju Hamburg Süd

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani Hamburg Süd .
  • Če na uradnem spletnem mestu Hamburg Süd ne dobite informacij o sledenju, se obrnite nanje .

Obrnite se na Hamburg Süd na družbenih medijih

Hamburg Süd lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke kontejnerja Hamburg Süd

Ko pošiljate s Hamburg Süd, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Hamburg Süd z formatom HASU1234567, HASU je predpona Hamburg Süd. Hamburg Süd ima naslednjo predpono: SUDU , KHLU , KHJU , KRJU , CADU , GRIU in HASU .

Izvedite več informacij o številki za sledenje zabojnika Hamburg Süd na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem hamburg süd

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev Hamburg Süd

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Hamburg Süd, jih sporočite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje Hamburg Süd Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam