GRIMALDI Sledenje Vsebniku,Track GRIMALDI Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje vsebnika Grimaldi , mora imeti format GCNU1234567, pridobite stanje vsebnika Grimaldi v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Grimaldiju

Grimaldi sledenjeGrimaldi , ustanovljen leta 1947, je popolnoma integrirana multinacionalna logistična skupina, specializirana za pomorski prevoz avtomobilov, voznega tovora, zabojnikov in potnikov.

Skupino, ki je v celoti v lasti družine Grimaldi, vodita Gianluca in Emanuele Grimaldi, sinova ustanovitelja Guida, ter njun svaka Diego Pacella.

Uradna spletna stran: www.grimaldi.napoli.it

Pomoč pri sledenju Grimaldi

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Grimaldi .
  • Če na uradnem spletnem mestu Grimaldi ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Grimaldi .

Obrnite se na Grimaldija na družbenih medijih

Grimaldija lahko kontaktirate preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke kontejnerja Grimaldi

Ko pošiljate z Grimaldijem, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Grimaldi z formatom GCNU1234567, GCNU je Grimaldijeva predpona. Izvedite več podatkov o številki za sledenje kontejnerja Grimaldi na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem Grimaldi

Center za pomoč pri sledenju zabojnikov Grimaldi

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Grimaldi, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje zabojnika Grimaldi v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam