GRIMALDI Container Sporing,Track GRIMALDI Container (24 Hrs)

Indtast dit Grimaldi-containersporingsnummer nedenfor, skal have formatet GCNU1234567, få Grimaldi-containerstatus i realtid.

Om Grimaldi

grimaldi sporingGrimaldi blev grundlagt i 1947 og er en fuldt integreret multinational logistikgruppe, der er specialiseret i søtransport af biler, rullende gods, containere og passagerer.

Koncernen er fuldt ejet af Grimaldi-familien og ledes af Gianluca og Emanuele Grimaldi, sønner af grundlæggeren Guido, og deres svoger Diego Pacella.

Officiel hjemmeside: www.grimaldi.napoli.it

Grimaldi Sporingshjælp

  • Hvis du har problemer med vores containersporingssystem, bedes du spore din container direkte på Grimaldi-webstedet .
  • Hvis du ikke får nogen sporingsoplysninger fra Grimaldis officielle hjemmeside, må du hellere kontakte Grimaldi .

Kontakt Grimaldi på sociale medier

Grimaldi kan kontaktes via følgende

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Grimaldi Container Tracking Number Format

Når du sender med Grimaldi, får du et Grimaldi-containersporingsnummer med formatet GCNU1234567, GCNU er Grimaldis præfiks. Få flere oplysninger om Grimaldi container sporingsnummer fra billedet nedenfor.
grimaldi container sporing

Hjælpecenter for Grimaldi Container Tracking

Hvis du har problemer med vores Grimaldi Container Tracking-system, indsend dit problem her, vi hjælper dig så hurtigt som muligt.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan kun hjælpe dig med at spore din pakke med dit Grimaldi Container-sporingsnummer på det officielle sporingssystem.

Fortæl os venligst, vi vil forsøge at spore status for dig. Vi kan dog ikke kontakte på dine vegne angående et forsendelsesproblem. For enhver form for support kontakt venligst deres officielle supportteam.

nyttige links

Spor flere containerforsendelser