GRIMALDI Проследяване На Контейнер,Track GRIMALDI Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Grimaldi по-долу, трябва да има формат GCNU1234567, да получите състоянието на контейнера Grimaldi в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Грималди

Грималди проследяванеСъздадена през 1947 г., Grimaldi е напълно интегрирана мултинационална логистична група, специализирана в морския транспорт на автомобили, подвижни товари, контейнери и пътници.

Изцяло притежавана от семейство Грималди, групата се ръководи от Джанлука и Емануеле Грималди, синове на основателя Гуидо и техния зет Диего Пачела.

Официален уебсайт: www.grimaldi.napoli.it

Помощ за проследяване на Grimaldi

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Grimaldi .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Grimaldi, по-добре се свържете с Grimaldi .

Свържете се с Grimaldi в социалните медии

Грималди може да се свържете чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер Grimaldi

Когато изпращате с Grimaldi, ще получите номер за проследяване на контейнер Grimaldi с формат GCNU1234567, GCNU е префиксът на Grimaldi. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер Grimaldi от снимката по-долу.
проследяване на контейнер Grimaldi

Помощен център за проследяване на контейнери Grimaldi

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Grimaldi, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пратката си с номера за проследяване на вашия контейнер Grimaldi в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки