FLORENS Sledenje Vsebniku,Track FLORENS Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika Florens , format mora biti FSCU1234567, pridobite stanje vsebnika Florens v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Florens kontejnerskih storitvah

florens kontejnersko sledenjeOd leta 1987, ko je Florensdobavil svoj prvi kontejner v dolgoročnem najemu, smo stalno povečevali našo zavezanost globalni ladijski industriji. Na začetku smo se osredotočili na dobavo suhih in hladilnih zabojnikov v dolgoročnem najemu za azijske račune, zlasti Cosco. Leta 1992 smo investirali v kontejnerje kot del programov upravljanja tretjih oseb. Do leta 1995 se je naša baza strank za dolgoročne enote razširila na prevoznike zunaj Azije. Leta 1996 se je naša organizacija razširila po vsem svetu z odpiranjem pisarn in skladišč po vsem svetu. Hkrati so bile v portfelj dodane glavne in kratkoročne pogodbe. Povečanim voznim parkom za suhe tovore in hladilne kontejnerje so dodali odprte strehe in ravne regale. Ne samo, da se lahko ukvarjamo z lizinškim sektorjem naše industrije, ampak nudimo tudi celotno paleto rabljenih kontejnerjev za prodajo po vsem svetu.

Pomoč pri sledenju Florensu

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Florens .
  • Če na uradnem spletnem mestu Florens ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Florens .

Stopite v stik s Florensom na družbenih medijih

Florens je na voljo prek naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format sledilne številke kontejnerja Florens

Ko pošiljate s Florensom, boste prejeli Florensovo številko za sledenje kontejnerja v formatu FSCU1234567, FSCU je Florensova predpona.

Kontejnerske storitve Florens imajo naslednjo predpono: FBIU , FBLU , FBZU , FCIU , FJKU , FSCU , JTMU in PGXU.

Izvedite več podatkov o številki za sledenje kontejnerja Florens na spodnji sliki.
florens sledenje

Center za pomoč Florens Container Tracking

Če imate težave z našim Florensovim sistemom za sledenje zabojnikom, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje Florens Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam