FLORENS Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track FLORENS Container (24 Hrs)

Adja meg alább a Florens konténer követési számát , amelynek FSCU1234567 formátumúnak kell lennie, és lekérheti a valós idejű Florens konténer állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A Florens konténerszolgáltatásairól

florens konténerkövetés1987 óta, amikor Florenshosszú távú bérleti szerződéssel szállította első konténerét, folyamatosan növeltük elkötelezettségünket a globális hajózási ágazat iránt. Kezdetben száraz és hűtött konténerek szállítására összpontosítottunk hosszú távú lízing alapján ázsiai székhelyű számlák, különösen a Cosco számára. 1992-ben harmadik féltől származó menedzsment programok részeként fektettünk be konténerekbe. 1995-re a hosszú távú egységek ügyfélköre Ázsián kívüli fuvarozókra is kiterjedt. 1996-ban szervezetünk világszerte terjeszkedett, irodák és raktárak megnyitásával világszerte. Ezzel párhuzamosan a mester és a rövid távú l könnyítések is bekerültek a portfólióba. A bővülő szárazrakomány- és hűtőkonténer flottába nyitott tetejű és lapos állványok kerültek. Nemcsak iparágunk lízingszektorával tudunk foglalkozni, hanem használt konténerek teljes skáláját kínáljuk eladásra szerte a világon.

Florens nyomkövetési súgó

  • Ha problémái vannak a konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a Florens webhelyén .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a Florens hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a Florensszel .

Lépjen kapcsolatba Florens-szel a közösségi médiában

Florensekkel az alábbi elérhetőségeken lehet kapcsolatba lépni

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Florens konténerkövetési szám formátuma

Amikor a Florens-szel szállít, egy Florens konténerkövetési számot kap FSCU1234567 formátumban, az FSCU a Florens előtagja.

A Florens konténerszolgáltatások előtagja a következő: FBIU , FBLU , FBZU , FCIU , FJKU , FSCU , JTMU és PGXU.

Tudjon meg többet a Florens konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen.
florens követés

A Florens Container Tracking súgóközpontja

Ha problémája van a Florens Container Tracking rendszerünkkel, jelezze problémáját itt, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy a Florens Container nyomkövetési számával nyomon kövesse a csomagját a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat