FESCO -Beholdersporing,Track FESCO Container (24 Hrs)

Skriv inn ditt FESCO-beholdersporingsnummer nedenfor, skal ha formatet FESU1234567, få FESCO-beholderstatus i sanntid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om FESCO

fesco sporingFESCO Transportation Group (russisk: Fesco, tr. FESCO Group) er den største intermodale transportoperatøren i Russland, som tilbyr sine kunder et bredt spekter av tjenester og logistikkløsninger, inkludert skipsfart, jernbanetransport og havnehåndtering via mer enn 70 salgskontorer lokalisert rundt om i verden. Baseselskapet til FESCO Group er FESCO Shipping Company. FESCO Group har hovedkontor i Moskva.

FESCO sporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på FESCO-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra FESCOs offisielle nettsted, bør du kontakte FESCO .

FESCO-beholdersporingsnummerformat

Når du sender med FESCO, vil du få et sporingsnummer for acl container med formatet FESU1234567, FESU er FESCOs prefiks. FESCO har to prefikser, de er FESU og FCCU . Finn ut mer informasjon om FESCO-beholdersporingsnummer fra bildet nedenfor.
fesco container sporing

Hjelpesenter for FESCO Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt FESCO Container Tracking-system, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med FESCO Container-sporingsnummeret på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser