FESCO Проследяване На Контейнер,Track FESCO Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер FESCO по-долу, трябва да има формат FESU1234567, да получите състоянието на контейнера FESCO в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно FESCO

феско проследяванеFESCO Transportation Group (на руски: Fesco, tr. FESCO Group) е най-големият интермодален транспортен оператор в Русия, който предоставя на своите клиенти широка гама от услуги и логистични решения, включително морско корабоплаване, железопътен транспорт и пристанищна обработка чрез повече от 70 търговски офиса разположени по целия свят. Базовата компания на FESCO Group е FESCO Shipping Company. FESCO Group е със седалище в Москва.

Помощ за проследяване на FESCO

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете вашия контейнер директно на уебсайта на FESCO .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на FESCO, по-добре се свържете с FESCO .

Формат на номера за проследяване на контейнер FESCO

Когато изпращате с FESCO, ще получите acl номер за проследяване на контейнер с формат FESU1234567, FESU е префиксът на FESCO. FESCO има два префикса, те са FESU и FCCU . Научете повече информация за номера за проследяване на контейнери FESCO от снимката по-долу.
проследяване на контейнери Fesco

Помощен център за проследяване на контейнери на FESCO

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери FESCO, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия FESCO контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки