EMIRATES Sledenje Vsebniku,Track EMIRATES Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje kontejnerja Emirates , mora imeti obliko ESPU1234567, pridobite status kontejnerja Emirates v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Emirates Shipping Line

sledenje emiratesEmirates Shipping Line DMCEST je registrirana v mestu Dubai Maritime v Združenih arabskih emiratih. Komercialni sedež podjetja je v Dubaju in Hong Kongu, dveh najbolj obremenjenih kontejnerskih pristaniščih na svetu.

Naša moč je naše strateško pozicioniranje na dinamičnih trgih Bližnjega vzhoda, Kitajske, jugovzhodne Azije, Indije in Afrike. Naše omrežje in razumevanje teh ključnih trgovskih in komercialnih središč pomeni, da lahko našim strankam nudimo storitve svetovnega razreda.

Uradna spletna stran: www.emiratesline.com

Pomoč pri sledenju Emirates

Obrnite se na Emirates Shipping Line na družbenih medijih

Z družbo Emirates Shipping Line lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format številke za sledenje kontejnerjev Emirates

Ko pošiljate z družbo Emirates, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Emirates v formatu ESPU1234567, ESPU je predpona družbe Emirates Shipping Line. Emirates ima dve predponi. To sta ESPU in ESDU . Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerjev Emirates na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem emirates

Center za pomoč Emirates Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov Emirates, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje Emirates Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam