Ecu Worldwide -Beholdersporing,Track Ecu Worldwide Container (24 Hrs)

Skriv inn ditt ECU verdensomspennende sporingsnummer nedenfor, få informasjon om live levering med vårt ekspresssporingssystem.

Om ECU over hele verden

ECU verdensomspennende sporingECU Worldwide (tidligere ECU-Line) ble grunnlagt i 1987 i Belgia, og er en global leder innen NVOCC-tjenester. Støttet av rik arv, lidenskap og smidighet, har vi brakt inn innovasjoner i verdensklasse innen LCL (mindre enn containerlast) og satt flere standarder i bransjen.

Allcargo Logistics Ltd., Indias største leverandør av integrerte logistikkløsninger i privat sektor, kjøpte selskapet i 2006, noe som resulterte i ytterligere effektivisering av driften vår. I mai 2016 omdøpte vi identiteten vår til ECU Worldwide og konsoliderte vår globale tilstedeværelse ved å bringe kontorene våre under ett enkelt navn for å betegne våre velsammensatte kontorer og svært koordinerte operasjoner. Vårt forsøk på å bringe geografier nærmere ved hjelp av vår systemeffektivitet og overlegne ekspertise for våre kunder har forblitt uendret, og har dermed etset filosofien til “Geography Simplified”.

ECU verdensomspennende sporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på ECU Worldwide-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra ECU Worldwides offisielle nettsted, bør du kontakte ECU Worldwide .

ECU Worldwide Container Tracking Number Format

Når du sender med ECU Worldwide, vil du få et Ecu-Line containersporingsnummer med formatet XXXU1234567. Finn ut mer informasjon om sporingsnummer for Ecu-Line container fra bildet nedenfor.
ecu linje container sporing

Relatert sporing

Hjelpesenter for Ecu-Line Tracking

Hvis du har problemer med vårt Ecu-Line-sporingssystem, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med Ecu-Line-sporingsnummeret på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser

Leave a Comment

Your email address will not be published.