Ecu Worldwide Containerverzending Volgen,Track Ecu Worldwide Container (24 Hrs)

Typ hieronder uw ECU Worldwide-trackingnummer en ontvang live leveringsinformatie met ons expresvolgsysteem.

Over ECU wereldwijd

ECU wereldwijd volgenECU Worldwide (vroeger ECU-Line), opgericht in 1987 in België, is een wereldleider in NVOCC-diensten. Gesteund door een rijke erfenis, passie en behendigheid, hebben we innovaties van wereldklasse in LCL (minder dan containerlading) geïntroduceerd en verschillende benchmarks in de branche neergezet.

Allcargo Logistics Ltd., India’s grootste leverancier van geïntegreerde logistieke oplossingen in de particuliere sector, nam het bedrijf in 2006 over, wat resulteerde in een verdere efficiëntie van onze activiteiten. In mei 2016 hebben we onze identiteit omgedoopt tot ECU Worldwide en onze wereldwijde aanwezigheid geconsolideerd door onze kantoren onder één naam te brengen om onze hechte kantoren en sterk gecoördineerde operaties aan te duiden. Onze zoektocht om geografische gebieden dichterbij te brengen door onze systeemefficiëntie en superieure expertise voor onze klanten is onveranderd gebleven, waardoor de filosofie van ‘Geography Simplified’ is geëtst.

ECU Wereldwijde trackinghulp

ECU Wereldwijd containervolgnummerformaat

Wanneer u met ECU Worldwide verzendt, ontvangt u een Ecu-Line containervolgnummer met het formaat XXXU1234567. Ken meer informatie over het trackingnummer van Ecu-Line-containers uit de onderstaande afbeelding.
ecu lijn container volgen

Gerelateerde tracking

Helpcentrum van Ecu-Line Tracking

Als u een probleem heeft met ons Ecu-Line Tracking-systeem, meldt u dan hier aan, wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Ecu-Line-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen