Ecu Worldwide Penjejakan Penghantaran Kontena,Track Ecu Worldwide Container (24 Hrs)

Taipkan nombor penjejakan ECU Worldwide anda di bawah, dapatkan maklumat penghantaran secara langsung dengan sistem penjejakan ekspres kami.

Mengenai ECU Worldwide

Penjejakan Seluruh Dunia ECUDitubuhkan pada tahun 1987 di Belgium, ECU Worldwide (sebelumnya ECU-Line) ialah peneraju global dalam perkhidmatan NVOCC. Disokong oleh warisan yang kaya, semangat dan ketangkasan, kami telah membawa masuk inovasi bertaraf dunia dalam LCL (kurang daripada muatan kontena) dan menetapkan beberapa penanda aras dalam industri.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Allcargo Logistics Ltd., penyedia penyelesaian logistik bersepadu terbesar di India dalam sektor swasta, telah mengambil alih syarikat itu pada tahun 2006 yang menghasilkan kecekapan selanjutnya dalam operasi kami. Pada Mei 2016, kami telah menamakan semula identiti kami kepada ECU Worldwide dan menyatukan kehadiran global kami dengan membawa pejabat kami di bawah satu nama untuk menandakan pejabat kami yang lengkap dan operasi yang sangat diselaraskan. Usaha kami untuk mendekatkan geografi dengan kecekapan sistem kami dan kepakaran unggul untuk pelanggan kami kekal tidak berubah, sekali gus mengukir falsafah ‘Geography Simplified’.

Bantuan Penjejakan Seluruh Dunia ECU

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web ECU Worldwide .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi ECU Worldwide, lebih baik anda menghubungi ECU Worldwide .

Format Nombor Penjejakan Kontena Seluruh Dunia ECU

Apabila anda menghantar dengan ECU Worldwide, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Ecu-Line dengan format XXXU1234567. Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena Ecu-Line dari gambar di bawah.
pengesanan kontena talian ecu

Penjejakan Berkaitan

Pusat Bantuan Penjejakan Talian Ecu

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Talian Ecu kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Ecu-Line anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena