Ecu Worldwide Следење На Контејнери,Track Ecu Worldwide Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на ECU ширум светот подолу, добијте информации за испорака во живо со нашиот експресен систем за следење.

За ECU во светот

Следење на ECU низ целиот светОснована во 1987 година во Белгија, ECU Worldwide (порано ECU-Line) е глобален лидер во NVOCC услугите. Поддржани со богато наследство, страст и агилност, донесовме иновации од светска класа во LCL (помалку од оптоварување на контејнер) и поставивме неколку одредници во индустријата.

Allcargo Logistics Ltd., најголемиот индиски обезбедувач на интегрирани логистички решенија во приватниот сектор, ја купи компанијата во 2006 година, што резултираше со понатамошна ефикасност на нашите операции. Во мај 2016 година, го прекрстивме нашиот идентитет во ECU Worldwide и го консолидиравме нашето глобално присуство со ставање на нашите канцеларии под едно име за да ги означи нашите добро поврзани канцеларии и високо координирани операции. Нашиот обид да ги доближиме географиите со нашата системска ефикасност и супериорна експертиза за нашите клиенти остана непроменета, со што се врежа филозофијата на „Поедноставена географија“.

Помош за следење на ECU низ целиот свет

Формат на број за следење на контејнери во светот на ECU

Кога испраќате со ECU Worldwide, ќе добиете број за следење на контејнер Ecu-Line со формат XXXU1234567. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите Ecu-Line од сликата подолу.
Следење на контејнери на линијата ecu

Поврзано следење

Центар за помош за следење на Ecu-Line

Ако имате проблем со нашиот систем за следење Ecu-Line, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење Ecu-Line на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери

Leave a Comment

Your email address will not be published.