Ecu Worldwide Проследяване На Контейнер,Track Ecu Worldwide Container (24 Hrs)

Въведете своя номер за проследяване на ECU Worldwide по-долу, получете информация за доставка на живо с нашата експресна система за проследяване.

Относно ECU по света

ECU световно проследяванеОснована през 1987 г. в Белгия, ECU Worldwide (предишно ECU-Line) е глобален лидер в NVOCC услугите. Подкрепени от богато наследство, страст и гъвкавост, ние въведохме иновации от световна класа в LCL (по-малко от контейнерно натоварване) и поставихме няколко стандарта в индустрията.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Allcargo Logistics Ltd., най-големият доставчик на интегрирани логистични решения в Индия в частния сектор, придоби компанията през 2006 г., което доведе до допълнителна ефективност на нашите операции. През май 2016 г. прекръстихме идентичността си на ECU Worldwide и консолидирахме глобалното си присъствие, като обединихме офисите си под едно име, за да обозначим нашите добре сплотени офиси и добре координирани операции. Стремежът ни да сближим географските райони чрез ефективността на нашата система и превъзходната експертиза за нашите клиенти остана непроменен, като по този начин запечати философията на „Опростена география“.

Помощ за проследяване на ECU в световен мащаб

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на ECU Worldwide .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на ECU Worldwide, по-добре се свържете с ECU Worldwide .

Световен формат на номера за проследяване на контейнери на ECU

Когато изпращате с ECU Worldwide, ще получите номер за проследяване на контейнер Ecu-Line с формат XXXU1234567. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнера Ecu-Line от снимката по-долу.
проследяване на контейнера на линията на ECU

Свързано проследяване

Помощен център за проследяване на Ecu-Line

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на Ecu-Line, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с вашия номер за проследяване Ecu-Line в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки