DP WORLD Containerverzending Volgen,Track DP WORLD Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw DP World- containertrackingnummer in en ontvang de realtime NSICT-containerstatus.

Over DP World

DP Wereld volgenNSICT (Nhava Sheva International Container Terminal) werd opgericht in 1997 en is het eerste privaat-publieke partnerschap in de havensector in India. Men kan met trots zeggen dat de kolossale verandering die NSICT teweegbracht in de Indiase scheepvaart een sterke stuwkracht is geweest voor de groei van de containerhandel die India sindsdien heeft doorgemaakt. Hoewel NSICT lang geleden zijn activiteiten begon, heeft het nooit zijn belang voor de scheepvaartbroederschap verloren en behoudt het zijn positie als India’s favoriete containergateway lang nadat de concurrentie is begonnen.

Officiële website: www.dpworldmumbai.com

DP World Tracking-hulp

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de DP World-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van NSICT krijgt, kunt u beter contact opnemen met DP World .

Neem contact op met DP World op sociale media

DP World is bereikbaar via:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

DP World Container Tracking Nummer Formaat

Wanneer u met NSICT verzendt, krijgt u een NSICT-containertrackingnummer met het formaat XXXU1234567. Meer informatie over NSICT-containertrackingnummers uit onderstaande afbeelding.
nsic-containertracking

Helpcentrum van DP World Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons DP World Container Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw DP World Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen

Leave a Comment

Your email address will not be published.