DP WORLD Seguiment De Contenidors,Track DP WORLD Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment de contenidors DP World a continuació i obteniu l’estat del contenidor NSICT en temps real.

Sobre DP World

Seguiment de DP WorldNSICT (Nhava Sheva International Container Terminal) es va crear el 1997 i és la primera associació pública-privada de l’Índia en el sector portuari. Es pot dir amb orgull que el canvi colossal que NSICT va provocar al transport marítim indi ha estat un fort impulsor per al creixement del comerç de contenidors que l’Índia ha experimentat des d’aleshores. Tot i que NSICT va començar a operar fa molt de temps, mai ha perdut la seva importància per a la fraternitat del transport marítim i avui encara conserva la seva posició com a porta de contenidors preferida de l’Índia molt després que s’hagi establert la competència.

Lloc web oficial: www.dpworldmumbai.com

Ajuda de seguiment de DP World

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de DP World .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de NSICT, és millor que us poseu en contacte amb DP World .

Contacta amb DP World a les xarxes socials

Es pot contactar amb DP World a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment de contenidors de DP World

Quan envieu amb NSICT, obtindreu un número de seguiment del contenidor NSICT amb el format XXXU1234567. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors NSICT a la imatge següent.
seguiment de contenidors nsict

Centre d’ajuda de DP World Container Tracking

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors DP World, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de DP World Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors

Leave a Comment

Your email address will not be published.