Dong Fang Праћење Контејнера,Track Dong Fang Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Донг Фанг контејнера испод, требало би да има формат ДФОУ1234567, да добијете статус Донг Фанг контејнера у реалном времену.

О Донг Фанг Интернатионал Ассет Манагемент Лтд

донг фанг праћење контејнераДонг Фанг је основан 1997. Донг Фанг је међународна компанија за изнајмљивање, трговину и управљање контејнерима са седиштем у Хонг Конгу. Величина контејнерске флоте Донг Фанга је премашила 700.000 ТЕУ, а Донг Фанг пружа све врсте лизинг аранжмана укључујући дугорочне оперативне закупе, главни закуп и куповину на лизинг, итд. ′ расхладни контејнери високе коцке и 40’хигх цубе. Такође се бавимо инвестицијама у 3 фабрике за производњу контејнера у континенталној Кини (Јинзхоу, Лианиунганг и Нансха).

Званичан веб-сајт: ввв.донгфанг.цом.хк

Помоћ за праћење Донг Фанга

Формат броја за праћење контејнера Донг Фанг

Када пошаљете Донг Фанг, добићете Донг Фанг број за праћење контејнера у формату ДФОУ1234567, ДФОУ је Донг Фангов префикс.

Донг Фанг има два префикса, то су ДФОУ и ДФСУ .

Сазнајте више информација о броју за праћење Донг Фанг контејнера са слике испод.
донг фанг праћење контејнера

Центар за помоћ за праћење контејнера Донг Фанг

Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера Донг Фанг, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи што је пре могуће.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу вашег броја за праћење Донг Фанг контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки

Leave a Comment

Your email address will not be published.