Dong Fang Urmărirea Expedierii Containerelor,Track Dong Fang Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Dong Fang de mai jos, ar trebui să aibă formatul DFOU1234567, obțineți starea containerului Dong Fang în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Dong Fang International Asset Management Ltd

urmărirea containerului dong fangDong Fang a fost înființată în 1997. Dong Fang este o companie internațională de leasing, comercializare și management de containere cu sediul în Hong Kong. Dimensiunea flotei de containere Dong Fang a depășit 700.000 TEU, iar Dong Fang oferă toate tipurile de aranjamente de leasing, inclusiv leasing operațional pe termen lung, leasing principal și achiziție de leasing, etc. ′ containere frigorifice cub înalt și cub înalt de 40′. De asemenea, ne angajăm în investiția a 3 fabrici de producție de containere în China continentală (Jinzhou, Lianyungang și Nansha).

Site-ul oficial: www.dongfang.com.hk

Ajutor pentru urmărirea Dong Fang

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul Dong Fang .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Dong Fang, ar fi bine să contactați Dong Fang .

Dong Fang Container Tracking Number Format

Când expediați cu Dong Fang, veți primi un număr de urmărire a containerului Dong Fang cu formatul DFOU1234567, DFOU este prefixul Dong Fang.

Dong Fang au două prefixe, acestea sunt DFOU și DFSU .

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Dong Fang din imaginea de mai jos.
urmărirea containerului dong fang

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Dong Fang

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor Dong Fang, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarați : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Dong Fang Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere