Dong Fang Penjejakan Penghantaran Kontena,Track Dong Fang Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena Dong Fang anda di bawah, harus mempunyai format DFOU1234567, dapatkan status kontena Dong Fang masa nyata.

Mengenai Dong Fang International Asset Management Ltd

pengesanan kontena dong fangDong Fang telah ditubuhkan pada tahun 1997. Dong Fang ialah syarikat pajakan kontena antarabangsa, perdagangan dan pengurusan yang berpangkalan di Hong Kong. Saiz armada kontena Dong Fang melebihi 700,000 TEU dan Dong Fang menyediakan semua jenis pengaturan pajakan termasuk Pajakan Operasi Jangka Panjang, Pajakan Induk dan Pembelian Pajakan, dsb. Armada kontena Dong Fang terutamanya terdiri daripada 20′ kering standard, 40′ kering standard, 40 ‘ kubus tinggi dan bekas sejuk kubus 40’tinggi. Kami juga terlibat dalam pelaburan 3 kilang pembuatan kontena di tanah besar China (Jinzhou, Lianyungang dan Nansha).

Laman web rasmi: www.dongfang.com.hk

Bantuan Penjejakan Dong Fang

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Dong Fang .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Dong Fang, lebih baik anda menghubungi Dong Fang .

Format Nombor Penjejakan Kontena Dong Fang

Apabila anda menghantar dengan Dong Fang, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Dong Fang dengan format DFOU1234567, DFOU ialah awalan Dong Fang.

Dong Fang mempunyai dua awalan, iaitu DFOU dan DFSU .

Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena Dong Fang dari gambar di bawah.
pengesanan kontena dong fang

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Dong Fang

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena Dong Fang kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena Dong Fang anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena