DELMAS Праћење Контејнера,Track DELMAS Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Делмас контејнера испод, требало би да има формат ДВРУ1234567, добијте статус Делмас контејнера у реалном времену.

О Делмасу

делмас трацкингДЕЛМАС је специјализован за глобални поморски транспорт терета у и из Африке. Али њихова компанија је много више од продаје генеричких слотова за контејнере. Делмас се поноси што нуди људски додир фокусирајући се на приступачне и личне услуге доставе, у комбинацији са одличном услугом за кориснике и локалном стручношћу.

Делмас помоћ за праћење

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на Делмас веб страници .
  • Ако не добијете информације о праћењу са службене веб странице Делмаса, боље је да контактирате Делмас .

Контактирајте Делмас на друштвеним мрежама

Делмас се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење Делмас контејнера

Када шаљете Делмас-ом, добићете Делмасов број за праћење контејнера у формату ДВРУ1234567, ДВРУ је Делмас-ов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење Делмас контејнера са слике испод.
праћење контејнера делмас

Центар за помоћ за праћење Делмас контејнера

Ако имате проблема са нашим Делмас системом за праћење, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо вам само помоћи да пратите свој пакет помоћу вашег Делмас броја за праћење на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки

Leave a Comment

Your email address will not be published.