DELMAS Sledenje Vsebniku,Track DELMAS Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika Delmas , format mora biti DVRU1234567, pridobite stanje vsebnika Delmas v realnem času.

O Delmasu

Delmas sledenjeDELMAS je specializiran za globalni pomorski prevoz tovora v in iz Afrike. Toda njihovo podjetje je veliko več kot le prodaja generičnih zabojnikov. Delmas je ponosen na to, da ponuja človeški pristop s poudarkom na dostopnih in osebnih storitvah pošiljanja v kombinaciji z odlično storitvijo za stranke in lokalnim strokovnim znanjem.

Pomoč pri sledenju Delmas

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani Delmas .
  • Če na uradnem spletnem mestu Delmas ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Delmas .

Obrnite se na Delmas na družbenih medijih

Z Delmasom lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke kontejnerja Delmas

Ko pošiljate z Delmasom, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja delmas v formatu DVRU1234567, DVRU je Delmasova predpona. Več informacij o številki za sledenje kontejnerja Delmas najdete na spodnji sliki.
delmas sledenje kontejnerjem

Center za pomoč Delmas Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje Delmas, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti paketu z vašo sledilno številko Delmas v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam

Leave a Comment

Your email address will not be published.