DELMAS Urmărirea Expedierii Containerelor,Track DELMAS Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Delmas de mai jos, ar trebui să aibă formatul DVRU1234567, obțineți starea containerului Delmas în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Delmas

urmărirea delmasDELMAS este specializată în transportul maritim global de mărfuri către și dinspre Africa. Dar compania lor este mult mai mult decât vânzarea de sloturi pentru containere generice. Delmas ne mândrim cu faptul că oferim o notă umană care se concentrează pe servicii de transport accesibile și personale, combinate cu un serviciu excelent pentru clienți și expertiză locală.

Ajutor de urmărire Delmas

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Delmas .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Delmas, ar fi bine să contactați Delmas .

Contactați Delmas pe Social Media

Delmas poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului Delmas

Când expediați cu Delmas, veți primi un număr de urmărire a containerului Delmas cu formatul DVRU1234567, DVRU este prefixul Delmas. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Delmas din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor delmas

Centrul de ajutor al Urmăririi containerelor Delmas

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire Delmas, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul dvs. de urmărire Delmas pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere