DELMAS Penjejakan Penghantaran Kontena,Track DELMAS Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena Delmas anda di bawah, harus mempunyai format DVRU1234567, dapatkan status kontena Delmas masa nyata.

Tentang Delmas

pengesanan delmasDELMAS pakar dalam pengangkutan laut global kargo ke dan dari Afrika. Tetapi syarikat mereka lebih daripada sekadar menjual slot kontena generik. Delmas berbangga kerana menawarkan sentuhan manusia yang memfokuskan pada perkhidmatan penghantaran yang boleh diakses dan peribadi, digabungkan dengan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang dan kepakaran tempatan.

Bantuan Penjejakan Delmas

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Delmas .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Delmas, lebih baik anda menghubungi Delmas .

Hubungi Delmas di Media Sosial

Delmas boleh dihubungi melalui talian berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Kontena Delmas

Apabila anda menghantar dengan Delmas, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena delmas dengan format DVRU1234567, DVRU ialah awalan Delmas. Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena Delmas dari gambar di bawah.
pengesanan kontena delmas

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Delmas

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Delmas kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Delmas anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena

Leave a Comment

Your email address will not be published.