DAL Sledenje Vsebniku,Track DAL Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika DAL , mora imeti obliko DAYU1234567, pridobite stanje vsebnika DAL v realnem času.

O DAL German Africa Lines

dal sledenjeDAL Deutsche Afrika-Linien je ena najbolj cenjenih linijskih ladijskih družb, ki delujejo s poudarkom na Afriki.
DAL združuje tradicionalne vrednote s sodobnim razmišljanjem in se ponaša z zagotavljanjem visokokakovostnih in zanesljivih storitev vsem svojim strankam.

Uradna spletna stran: www.dal.biz

Pomoč pri sledenju DAL

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani DAL .
  • Če na uradni spletni strani DAL ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na DAL .

Oblika sledilne številke zabojnika DAL

Ko pošiljate z DAL, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja DAL v obliki DAYU1234567, DAYU je predpona DAL. DAL ima dve predponi, to sta DAYU IN DDCU . Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerja DAL na spodnji sliki.
dal sledenje kontejnerjem

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev DAL

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov DAL, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje zabojnika DAL v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam