DAL Следење На Контејнери,Track DAL Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот DAL подолу, треба да има формат DAYU1234567, да го добиете статусот на контејнер DAL во реално време.

За DAL German Africa Lines

dal следењеDAL Deutsche Afrika-Linien е една од најпочитуваните компании за линиски превози кои работат со фокус на Африка.
DAL ги комбинира традиционалните вредности со модерното размислување и се гордее со обезбедувањето висококвалитетно и доверливо ниво на услуги за сите свои клиенти.

Официјална веб-страница: www.dal.biz

Помош за следење на DAL

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на DAL .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на DAL, подобро е да контактирате со DAL .

Формат на број за следење на контејнер DAL

Кога испраќате со DAL, ќе добиете број за следење на контејнер DAL со формат DAYU1234567, DAYU е префикс на DAL. DAL има два префикси, тие се DAYU И DDCU . Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот DAL од сликата подолу.
dal контејнер следење

Центар за помош за следење контејнер DAL

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на контејнери DAL, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на контејнер DAL на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери

Leave a Comment

Your email address will not be published.