CSAV NORASIA Sledenje Vsebniku,Track CSAV NORASIA Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje vsebnika CSAV Norasia , format mora biti NSLU1234567, pridobite stanje vsebnika CSAV Norasia v realnem času.

O CSAV Norasia

sledenje kontejnerjem csav norasiaCompañía Sudamericana de Vapores ( CSAV ) je čilska ladijska družba. Ustanovljeno leta 1872 je eno najstarejših ladijskih podjetij na svetu in trenutno eno največjih v Latinski Ameriki.

Leta 1999 sta brazilska ladjarska družba Libra in urugvajska družba aMontemar Marítima SA postala del CSAV in tako utrdila močno prisotnost vzdolž vzhodne obale Južne Amerike proti glavnim destinacijam na svetu. Po drugi strani pa je z integracijo CSAV in Norasia junija 2000 podjetje lahko vstopilo na glavne proge vzhod-zahod. Trenutno CSAV Norasia deluje v več kot 50 državah in ima neposredne odhode iz glavnih pristanišč Azije, Evrope, Indije in Bližnjega vzhoda.

Uradna spletna stran: www.csavnorasia.com

Pomoč pri sledenju CSAV Norasia

Obrnite se na CSAV Norasia na družbenih medijih

Na CSAV Norasia lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke vsebnika CSAV Norasia

Ko pošiljate s CSAV, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja CSAV Norasia v formatu NSLU1234567, NSLU je predpona CSAV Norasia. Več informacij o številki za sledenje vsebnika CSAV najdete na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem csav norasia

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev CSAV Norasia

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov CSAV Norasia, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti paketu z vašo številko za sledenje kontejnerja CSAV Norasia v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam

Leave a Comment

Your email address will not be published.