CSAV NORASIA Penjejakan Penghantaran Kontena,Track CSAV NORASIA Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena CSAV Norasia anda di bawah, harus mempunyai format NSLU1234567, dapatkan status kontena CSAV Norasia masa nyata.

Mengenai CSAV Norasia

penjejakan kontena csav norasiaCompañía Sudamericana de Vapores ( CSAV ) ialah sebuah syarikat perkapalan Chile. Ditubuhkan pada tahun 1872, ia adalah salah satu syarikat perkapalan tertua di dunia dan, pada masa ini, salah satu yang terbesar di Amerika Latin.

Pada tahun 1999, syarikat perkapalan Brazil Libra dan syarikat Uruguay aMontemar Marítima SA menjadi sebahagian daripada CSAV dan, dengan itu menyatukan kehadiran kukuh di sepanjang Pantai Timur Amerika Selatan ke arah destinasi utama di dunia. Seterusnya, dengan mengintegrasikan CSAV dan Norasia pada Jun 2000, Syarikat dapat memasuki laluan utama Timur-Barat. Pada masa ini, CSAV Norasia beroperasi di lebih 50 negara dan mempunyai pelepasan terus dari pelabuhan utama Asia, Eropah, India dan Timur Tengah.

Laman web rasmi: www.csavnorasia.com

Bantuan Penjejakan CSAV Norasia

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web CSAV Norasia .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi CSAV Norasia, lebih baik anda menghubungi CSAV Norasia .

Hubungi CSAV Norasia di Media Sosial

CSAV Norasia boleh dihubungi melalui perkara berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Kontena CSAV Norasia

Apabila anda menghantar dengan CSAV, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena CSAV Norasia dengan format NSLU1234567, NSLU ialah awalan CSAV Norasia. Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena CSAV dari gambar di bawah.
penjejakan kontena csav norasia

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena CSAV Norasia

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena CSAV Norasia kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena CSAV Norasia anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena