CSAV NORASIA Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track CSAV NORASIA Container (24 Hrs)

Adja meg alább a CSAV Norasia tároló követési számát , amelynek formátuma NSLU1234567, így kapja meg a valós idejű CSAV Norasia tároló állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A CSAV Norasia-ról

Csav norasia konténerkövetésA Compañía Sudamericana de Vapores ( CSAV ) egy chilei hajózási társaság. Az 1872-ben alapított cég a világ egyik legrégebbi hajózási vállalata, jelenleg pedig Latin-Amerika egyik legnagyobb szállítmányozója.

1999-ben a brazil Libra hajózási társaság és az uruguayi aMontemar Marítima SA a CSAV részévé vált, és ezzel megszilárdította jelenlétét Dél-Amerika keleti partja mentén a világ főbb úti céljai felé. A CSAV és a Norasia 2000. júniusi integrálásával viszont a Társaság be tudott lépni a főbb kelet-nyugati útvonalakra. Jelenleg a CSAV Norasia több mint 50 országban működik, és közvetlen járatai vannak Ázsia, Európa, India és a Közel-Kelet fő kikötőiből.

Hivatalos weboldal: www.csavnorasia.com

CSAV Norasia nyomkövetési súgó

Lépjen kapcsolatba a CSAV Norasia-val a közösségi médiában

A CSAV Norasia az alábbi elérhetőségeken érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

CSAV Norasia konténerkövetési számformátum

Ha CSAV-val szállít, egy CSAV Norasia konténerkövetési számot kap, amelynek formátuma NSLU1234567, az NSLU a CSAV Norasia előtagja. Tudjon meg többet a CSAV-konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen.
Csav norasia konténerkövetés

A CSAV Norasia Container Tracking súgóközpontja

Ha problémája van a CSAV Norasia Container Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a CSAV Norasia Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat