CSAV NORASIA Seguiment De Contenidors,Track CSAV NORASIA Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor CSAV Norasia a continuació, hauria de tenir el format NSLU1234567, obteniu l’estat del contenidor CSAV Norasia en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre CSAV Norasia

seguiment de contenidors csav norasiaLa Compañía Sudamericana de Vapores ( CSAV ) és una naviliera xilena. Fundada l’any 1872, és una de les navilieres més antigues del món i, actualment, una de les més grans d’Amèrica Llatina.

L’any 1999, la naviliera brasilera Libra i la companyia uruguaiana aMontemar Marítima SA van passar a formar part de CSAV i consolidant així una forta presència a la costa est de Sud-amèrica cap a les principals destinacions del món. Al seu torn, en integrar CSAV i Norasia el juny de 2000, la companyia va poder entrar a les principals rutes Est-Oest. Actualment, CSAV Norasia opera a més de 50 països i té sortides directes des dels principals ports d’Àsia, Europa, Índia i Orient Mitjà.

Lloc web oficial: www.csavnorasia.com

Ajuda de seguiment de CSAV Norasia

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de CSAV Norasia .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de CSAV Norasia, és millor que us poseu en contacte amb CSAV Norasia .

Contacta amb CSAV Norasia a les xarxes socials

Es pot contactar amb CSAV Norasia a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment de contenidors CSAV Norasia

Quan envieu amb CSAV, obtindreu un número de seguiment de contenidors CSAV Norasia amb el format NSLU1234567, NSLU és el prefix de CSAV Norasia. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor CSAV a la imatge següent.
seguiment de contenidors csav norasia

Centre d’ajuda de CSAV Norasia Container Tracking

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors CSAV Norasia, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor CSAV Norasia al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors