CSAV Gjurmimi I Kontejnerëve,Track CSAV Container (24 Hrs)

Fut numrin tënd të gjurmimit të kontejnerit CSAV më poshtë, duhet të ketë formatin CSVU1234567, të marrë statusin e kontejnerit CSAV në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth CSAV

gjurmimi csavCompañía Sudamericana de Vapores ( CSAV ) është një kompani kiliane transporti. E themeluar në 1872, ajo është një nga kompanitë më të vjetra të transportit në botë dhe, aktualisht, një nga më të mëdhatë në Amerikën Latine.

CSAV është një korporatë e listuar në bursë që nga viti 1893. Ajo është e specializuar kryesisht në transportin me kontejnerë, por gjithashtu ofron shërbime të veçanta, të tilla si transporti detar i ngarkesave me shumicë të lëngshme dhe të ngurta, ngarkesave frigoriferike dhe makinave.

CSAV është një kompani globale, që operon më shumë se 30 shërbime liner në mbarë botën (si dhe shërbime ushqyese) dhe ka prani tregtare në mbi 80 vende, duke gjeneruar më shumë se 90% të të ardhurave të saj totale përmes agjencive të veta.

Uebfaqja zyrtare: www.csav.com

Ndihmë për gjurmimin CSAV

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit CSAV .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e CSAV, më mirë të kontaktoni CSAV .

Lajmet CSAV

  • Hapag-Lloyd, CSAV Diskutoni Mundësitë e Përbashkëta
  • CSAV NORASIA Conosur Service – Telefonatë në Imbituba

Kontaktoni CSAV në mediat sociale

CSAV mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit CSAV

Kur dërgoni me CSAV, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit CSAV me formatin CSVU1234567, CSVU është prefiksi i CSAV. CSAV ka dy parashtesa, CSVU dhe LNXU . Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerëve CSAV nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve csav

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve CSAV

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve CSAV, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit CSAV në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë