CSAV Следење На Контејнери,Track CSAV Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење CSAV контејнер подолу, треба да има формат CSVU1234567, да го добиете статусот на контејнер CSAV во реално време.

За CSAV

csav следењеCompañía Sudamericana de Vapores ( CSAV ) е чилеанска бродска компанија. Основана во 1872 година, таа е една од најстарите бродски компании во светот и, моментално, една од најголемите во Латинска Америка.

CSAV е корпорација која котира на берзата од 1893 година. Таа главно е специјализирана за транспорт со контејнери, но нуди и специјални услуги, како што се поморски превоз на течни и цврсти товари на големо, товари во фрижидер и автомобили.

CSAV е глобална компанија, која оперира повеќе од 30 лајнери ширум светот (како и фидер услуги) и има комерцијално присуство во над 80 земји, генерирајќи повеќе од 90% од својот вкупен приход преку свои агенции.

Официјална веб-страница: www.csav.com

Помош за следење CSAV

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнер, следете го вашиот контејнер директно на веб-локацијата CSAV .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на CSAV, подобро е да контактирате со CSAV .

Вести CSAV

  • Hapag-Lloyd, CSAV разговараат за заедничките можности
  • CSAV NORASIA Conosur Service – повик Imbituba

Контактирајте со CSAV на социјалните медиуми

CSAV може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер CSAV

Кога испраќате со CSAV, ќе добиете број за следење на контејнер CSAV со формат CSVU1234567, CSVU е префикс на CSAV. CSAV има два префикси, CSVU и LNXU . Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот CSAV од сликата подолу.
Следење на контејнер csav

Центар за помош за следење контејнер CSAV

Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнер CSAV, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со бројот за следење на контејнер CSAV на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери

Leave a Comment

Your email address will not be published.