CRONOS Urmărirea Expedierii Containerelor,Track CRONOS Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Cronos de mai jos, ar trebui să aibă formatul CRSU1234567, obțineți starea containerului Cronos în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Cronos

urmărire cronosFondat în 1978, Grupul Cronos este unul dintre cei mai importanți locatori de containere din lume și liderul industriei în închirierea de echipamente specializate pentru containere. Cronos închiriază echipamente uscate, frigorifice, rezervoare și containere intermodale specializate la scară globală pentru peste 480 de clienți dintr-o mare varietate de industrii. Cu infrastructura sa de peste 90 de profesioniști din industrie și o rețea de 20 de birouri în 18 țări, Cronos oferă cea mai diversă flotă de containere din lume, împreună cu cea mai avansată platformă IT și operațională din industrie.

Ajutor de urmărire Cronos

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Cronos .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Cronos, ar fi bine să contactați Cronos .

Formatul numărului de urmărire al containerului Cronos

Când expediați cu Cronos, veți primi un număr de urmărire a containerului Cronos cu formatul CRSU1234567, CRSU este prefixul Cronos.

Cronos are următorul prefix: CRSU, CRTU, CRXU, CUCU, CXDU, CXRU, CXSU, CXTU, IEAU și LPIU.

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului Cronos din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor cronos

Centrul de ajutor al urmăririi containerelor Cronos

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor Cronos, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Cronos Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere