COSCO Urmărirea Expedierii Containerelor,Track COSCO Container (24 Hrs)

Introduceți numărul dvs. de urmărire COSCO mai jos, obțineți informații live despre livrare cu sistemul nostru de urmărire expres.

Despre COSCO

urmărire coscoChina Ocean Shipping (Group) Company (COSCO) , una dintre marile întreprinderi multinaționale din lume, este cel mai mare și lider mondial grup din China specializat în transport maritim global, logistică modernă și construcție și reparații de nave, ocupând locul 327 în Fortune Global 500. Înființată la 27 aprilie 1961, COSCO deține și controlează peste 800 de nave comerciale moderne cu un tonaj total de 56 de milioane de DWT și o capacitate de transport anuală de 400 de milioane de tone. Linia de transport maritim COSCO acoperă peste 1.600 de porturi în peste 160 de țări și regiuni din întreaga lume, iar dimensiunea flotei sale ocupă primul loc în China și al doilea în lume.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Ajutor de urmărire COSCO

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web COSCO .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial COSCO, ar fi bine să contactați COSCO.

Știri COSCO

Contactați COSCO pe Social Media

COSCO poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului COSCO

Când expediați cu COSCO , veți primi un număr de urmărire a containerului COSCO cu formatul CBHU1234567, CBHU este prefixul COSCO. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului COSCO din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor cosco

Centrul de ajutor al COSCO Tracking

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire COSCO, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul dvs. de urmărire COSCO pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere