China Shipping Containerverzending Volgen,Track China Shipping Container (24 Hrs)

Voer hieronder het trackingnummer van uw China Shipping-container in , moet het formaat CSLU1234567 hebben, ontvang de realtime China Shipping-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over China Verzending:

China verzending volgenChina Shipping (Group) Company (afgekort China Shipping) werd opgericht op 1 juli 1997 en is een mega veelomvattende, transnationale, multisectorale, transregionale ondernemingsgroep met trans-eigendom, met scheepvaart als hoofdactiviteit. Het hoofdkantoor was gevestigd in Shanghai.

De belangrijkste dienst van China Shipping is het vervoer van containers, olie, bulkgoederen, passagiers, auto’s en speciale objecten; het zal zeer binnenkort LNG-service aanbieden. Tegen het einde van 2012 bezit het bedrijf 500 schepen van verschillende soorten, waarvan het draagvermogen 30 miljoen ton bereikt. De afmetingen van de 3 kernvloten, containerschepen, tankers, bulkcarriers, staan ​​op de toplijsten van de wereld. De groepsmaatschappij, met een jaarlijks vrachtverkeer van 460 miljoen ton en 11 miljoen containers, speelt een belangrijke rol in de ondersteuning van het land voor zijn handel in energiebronnen en import- en exportactiviteiten.

Hulp bij het volgen van verzendingen in China

Neem contact op met China Shipping op sociale media

China Shipping kan worden gecontacteerd via het volgende:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

China Shipping Container Tracking Number Formaat:

Wanneer u verzendt met China Shipping, krijgt u een China Shipping-containervolgnummer met het formaat CSLU1234567, CSLU is het voorvoegsel van China Shipping.

China Shipping heeft tot nu toe twee voorvoegsels, namelijk CCLU en CSLU .

Weet meer China Shipping tracking nummer informatie uit onderstaande afbeelding.
china verzending container volgen

Helpcentrum van China Shipping Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons China Shipping Container Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij zullen u zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : we kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw China Shipping Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen