CCNI Containerverzending Volgen,Track CCNI Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw CCNI-containertrackingnummer in , moet het formaat CNIU1234567 hebben, verkrijg de realtime CCNI-containerstatus.

Over CCNI

ccni-trackingCCNI is een internationaal bedrijf dat zich sinds 1930 toelegt op het vervoer van goederen over zee, met aanwezigheid in vier continenten. Als wendbare en flexibele rederij, met een wereldwijde groei- en expansiestrategie, heeft het een krachtig transportnetwerk gecreëerd, met leiderschap op lokaal niveau, maar ook in Latijns-Amerika, Azië, Europa en Afrika.

Officiële website: www.ccni.cl

Hulp bij het volgen van CCNI

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de CCNI-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële CCNI-website krijgt, kunt u beter contact opnemen met CCNI .

CCNI-formaat voor trackingnummer van containers

Wanneer u met CCNI verzendt, krijgt u een CCNI-containertrackingnummer met het formaat CNIU1234567, CNIU is het voorvoegsel van CCNI. Ken meer informatie over CCNI-containertrackingnummers uit onderstaande afbeelding.
ccni-container volgen

Helpcentrum van CCNI Container Tracking

Indien u een probleem heeft met ons CCNI Container Tracking systeem, dient u hier uw probleem in, wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw CCNI Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen

Leave a Comment

Your email address will not be published.