CCNI Следење На Контејнери,Track CCNI Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот CCNI подолу, треба да има формат CNIU1234567, да го добиете статусот на контејнерот CCNI во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За CCNI

ccni следењеCCNI е меѓународна компанија посветена, од 1930 година, на транспорт на стоки по морски пат, со присуство на четири континенти. Како агилна и флексибилна бродска линија, со светска стратегија за раст и проширување, таа создаде моќна транспортна мрежа, со лидерство на локално ниво, како и во Латинска Америка, Азија, Европа и Африка.

Официјална веб-страница: www.ccni.cl

Помош за следење на CCNI

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-локацијата CCNI .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на CCNI, подобро е да контактирате со CCNI .

Формат на број за следење на контејнер CCNI

Кога испраќате со CCNI, ќе добиете број за следење на контејнер CCNI со формат CNIU1234567, CNIU е префиксот на CCNI. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите CCNI од сликата подолу.
Следење на ccni контејнер

Центар за помош на CCNI за следење контејнери

Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери CCNI, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на CCNI контејнер на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери