CCNI Seguiment De Contenidors,Track CCNI Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor CCNI a continuació, hauria de tenir el format CNIU1234567, obteniu l’estat del contenidor CCNI en temps real.

Sobre CCNI

seguiment ccniCCNI és una empresa internacional dedicada, des de 1930, al transport de mercaderies per mar, amb presència a quatre continents. Com a naviliera àgil i flexible, amb una estratègia de creixement i expansió a nivell mundial, ha creat una potent xarxa de transport, amb lideratge a nivell local així com a Amèrica Llatina, Àsia, Europa i Àfrica.

Lloc web oficial: www.ccni.cl

Ajuda de seguiment de CCNI

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web del CCNI .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de CCNI, és millor que us poseu en contacte amb CCNI .

Format del número de seguiment del contenidor CCNI

Quan envieu amb CCNI, obtindreu un número de seguiment del contenidor CCNI amb el format CNIU1234567, CNIU és el prefix de CCNI. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor CCNI a la imatge següent.
seguiment de contenidors ccni

Centre d’ajuda de CCNI Container Tracking

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors CCNI, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment CCNI Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors

Leave a Comment

Your email address will not be published.