Caravel Urmărirea Expedierii Containerelor,Track Caravel Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Caravel de mai jos, ar trebui să aibă formatul CLSU1234567, obțineți starea containerului Caravel în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Caravel Logistics

urmărirea containerelor caravelăCaravel Logistics a fost încorporată în 1994 în India de doi tineri întreprinzători – Saju Chacko și C.Jayakrishnan – cu câțiva ani de experiență în industria de transport maritim. Ei au simțit că serviciul clienți prompt, de încredere și în timp util era nevoia oră, în special în industria logistică. Așteptările clienților sunt livrarea „la timp” la un cost rezonabil. O lansare moderată, cu doar activități de expediție de marfă, CHA și stivuire, Caravel a crescut și a extins brațele în India, precum și în străinătate. Caravel este bine cunoscută pentru capacitatea sa de a oferi O SOLUȚIE LOGISTICĂ DE FIABILITATE ONE STOP care combină transportul containerelor, transportul, transportul de marfă, proprietatea și service-ul navelor, logistica internă și 3PL.

Ajutor pentru urmărirea containerelor Caravel

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul Caravel .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Caravel, ar fi bine să contactați Caravel .

Formatul numărului de urmărire a containerelor Caravel

Când expediați cu Caravel Logistics, veți primi un număr de urmărire a containerului Caravel cu formatul CLSU1234567, CLSU este prefixul Caravel Logistics. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului Caravel din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor caravelă

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Caravel

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor Caravel, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Caravel Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere