Caravel Следење На Контејнери,Track Caravel Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот Caravel подолу, треба да има формат CLSU1234567, да го добиете статусот на контејнерот Caravel во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Caravel Logistics

Следење на контејнери со каравелCaravel Logistics е инкорпорирана во 1994 година во Индија од двајца претприемнички млади луѓе – Сају Чако и Ц. Џајакришнан – со неколкугодишно искуство во транспортната индустрија. Тие сметаа дека брзата, доверлива и навремена услуга за клиенти е потребата на час, особено во логистичката индустрија. Очекувањата на клиентите се „навремена“ испорака по разумна цена. Умерено стартување со само шпедиција, CHA и активности за штандирање, Caravel се зголеми многукратно, проширувајќи ги своите раце во Индија, како и во странство. Caravel е добро познат по својата способност да обезбеди ЕДНО СИГУРНО ЛОГИСТИЧКО РЕШЕНИЕ комбинирајќи контејнерски превозник, камионски транспорт, шпедиција, сопственост и сервис на брод, домашна логистика и 3PL.

Помош за следење на контејнерите Caravel

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата Caravel .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Caravel, подобро е да контактирате со Caravel .

Формат на број за следење на контејнерот Caravel

Кога испраќате со Caravel Logistics, ќе добиете број за следење на контејнерот Caravel со формат CLSU1234567, CLSU е префикс на Caravel Logistics. Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот Caravel од сликата подолу.
Следење на контејнери со каравел

Центар за помош за следење на контејнери Caravel

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на контејнери Caravel, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на Caravel Container на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери