Bridgehead Praćenje Kontejnera,Track Bridgehead Container (24 Hrs)

U nastavku unesite svoj broj za praćenje Bridgehead kontejnera , trebao bi imati format BHCU1234567, dobiti status Bridgehead kontejnera u stvarnom vremenu.

O Bridgeheadu

mostobran za praćenje kontejneraBridgehead Container Services Ltd (osnovan u ožujku 1977.) etablirani je međunarodni iznajmljivač kontejnera sa sjedištem u Liverpoolu. Flota tvrtke od preko 50.000 TEU sastoji se od standardnih suhih kombija, otvorenih krovova, niza sklopivih ravnih i kocki visokih 20′ i 40′. Trgujemo diljem svijeta, a naši uredi/agencije u više od 30 zemalja upravljaju s više od 100 skladišta, nudeći punu uslugu.

Službena web stranica: www.bridgeheadcontainers.com

Pomoć za praćenje mostobrana

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na web stranici Bridgehead .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice Bridgeheada, bolje kontaktirajte Bridgehead.

Format broja za praćenje kontejnera mostobrana

Kada šaljete s Bridgeheadom, dobit ćete broj za praćenje kontejnera Bridgehead s formatom BHCU1234567, BHCU je Bridgeheadov prefiks.

Mostobran ima dva prefiksa: MBIU i BHCU .

Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera Bridgehead sa slike ispod.
mostobran za praćenje kontejnera

Centar za pomoć Bridgehead Container Trackinga

Ako imate problema s našim Bridgehead sustavom za praćenje kontejnera, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje vašeg Bridgehead kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka

Leave a Comment

Your email address will not be published.